Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu râde în pumni după înfrângerea suferită de opoziție în Senat: 'Puterea se măsoară în wați(W), nu în Q-li!'

Camera Deputatilor
Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD), i-a ironizat miercuri pe liberali pentru faptul că au anunțat că susțin 100% revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, dar la votul din Senat majoritatea PNL-iștilor au lipsit.

„USR a pus condiție PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiulește, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să știți când îi mai auziți rupându-și cămașa de pe ei la televizor de grija țării! PSD și UDMR au rămas consecvente și au votat împotrivă. Proiectul a fost RESPINS. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea față de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foștilor pesediști acum plecați la alte partide nu pot să facă nimic singuri. Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia niște meditații la fizică, puterea se măsoară în wați(W), nu în Q-li!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.