Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, răspuns tăios la acuzațiile lansate de către cei de la PNL: Eu n-am cum să dau bani!

ciolacu guvern

Vicepreședintele PNL, Robert Sighiartău, susține că săptămânal sunt aduși primari PNL la Guvern și negociază direct cu Marcel Ciolacu trecerea la PSD, în schimbul fondurilor de la Guvern. În replică, Marcel Ciolacu a spus că el nu s-a văzut cu niciun primar și nici nu le poate oferi bani din fondul de urgență pentru că aceștia au un regim foarte strict.

”Nu m-am văzut cu niciun primar și bani nu pot să dau pentru că banii din fondul de rezervă au un regim foarte clar”, a spus Marcel Ciolacu.

Acuzațiile lui Robert Sighiartău

Robert Sighiartău a precizat, într-o intervenție la B1, că săptămânal se negociază cu primarii PNL pentru a trece în barca PSD.

„Noi suntem în alianță la guvernare cu un partid care nu ne respectă. PSD nu respectă PNL, indirect nu îl respectă nici pe Nicolae Ciucă pentru că vedem săptămânal primari care sunt intimidați, care sunt dispuși sau aduși să vorbească cu Marcel Ciolacu, să negocieze pentru a face o trecere de la PNL la PSD.

E foarte clar faptul că Marcel Ciolacu se pregătește să fie candidatul PSD la prezidențiale și are nevoie de un PNL foarte slăbit să intre în turul doi cu George Simion și să câștige prezidențialele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.