Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, reacție după ce Rareș Bogdan a cerut demiterea conducerii ANRE: 'Suntem oameni totuși responsabili și serioși sau vorbim ca să vorbim?'

captură facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, cu privire la demiterea conducerii ANRE solicitată de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, că nu au existat discuții în coaliție. Mai mult, Ciolacu l-a invitat pe Rareș Bogdan să vină cu o propunere pentru șefia ANRE, precizând că echipa își va termina mandatul în octombrie.

„În octombrie echipa de conducere a ANRE își termină mandatul. Suntem oameni totuși responsabili și serioși sau vorbim ca să vorbim? Eu sper...Îl invit pe dl Rareș Bogdan să vină cu o propunere de un specialist în energie pentru funcția de președinte al ANRE și dacă CV o să mă impresioneze pe mine și pe colegii mei, noi îl vom susține în Parlamentul României. N-am nicio reținere să găsim un specialist. Dacă dânsul și-a luat această responsabilitate, îl invit să vină cu un specialist pentru șefia ANRE”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.