Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, reacție după decizia BEC: 'Se respectă legea. Partidul imediat se mişcă şi rezolvă problema'

captura video
ciolacu

Marcel Ciolacu a precizat că decizia Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti privind înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL la nivelul Capitalei respectă legea. Liderul social-democraţilor a adăugat „partidul imediat se mişcă şi rezolvă problema”.

„Se întâmplă. Se respectă legea. Sunt decizii, s-a întâmplat ceva? E o decizie pe care o respecţi, acolo sunt nişte magistraţi care decid acest lucru. Partidul imediat se mişcă şi rezolvă problema”, a explicat Marcel Ciolacu, vineri la Parlament.

Chestionat dacă există şanse să mai aibă loc discuţii cu Cristian Popescu Piedone, liderul PSD a răspuns: „Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul doreşte, poate să mă sune”.

„Eu vă spun, uitându-mă la dumneavoastră, că va câştiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă”, a completat Ciolacu..

Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul Capitalei şi a protocoalelor de constituire a Alianţei electorale PSD-PNL la nivelul celor şase sectoare ale oraşului.

Marcel Ciolacu declara, joi după-amiază, că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. „Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale. Îi urez succes”, a mai precizat preşedintele PSD. De asemenea, preşedintele PSD a afirmat, vineri,  că „nu împarte nimeni niciun vot”, întrebat fiind dacă susţinătorii PSD din Capitală se vor împărţi între Gabriela Firea şi Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.