Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, reacţie dură la anunţul redeschiderii pieţelor: Iohannis, gesturi penibile de campanie

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Ciolacu

Marcel Ciolacu reacţionează dur la anunţul lui Klaus Iohannis referitor la redeschiderea pieţelor înainte de alegeri. Liderul PSD denunţă un gest cinic, după ce liberalii s-au opus prin toate mijloacele, inclusiv prin contestarea la CCR, legii privind redeschiderea pieţelor.

"Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!

Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!

Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL - e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!

PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Guvernul Orban a contestat pe ascuns, la 17 zile după adoptare, legea privind redeschiderea pieţelor. Klaus Iohannis a declarat, după adoptarea legii în Parlament, că închiderea pieţelor din hale sau spaţii acoperite reprezintă o măsură „justă” luată de Guvern. Președintele a acuzat în acest sens PSD, pentru că a propus deschiderea piețelor din motive politicianiste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.