Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, reacţie vehementă la anunţul lui Orban că pensiile ar putea să nu crească aşa cum prevedere legea

captura TV
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, cere ca PNL să fie "dat jos de la putere imediat", după ce Ludovic Orban a afirmat că nu este 100% sigur că pensiile vor creşte de la 1 septembrie cu 40%, aşa cum prevedere legea.

"În nicio țară civilizată din lumea asta, în care oamenii au o educație economică, civică și nu numai, dacă vine un partid și spune că nu va respecta o lege pe care tot acel partid s-a jurat că a bugetat-o prin proiectul pe care și-a angajat răspunderea, partidul acela nu mai este luat în serios, ci este dat jos de la putere. Imediat! Pentru că orice român care știe că EL ARE OBLIGAȚIA DE A RESPECTA LEGILE ȚĂRII nu poate tolera ca tocmai cei care conduc țara să fie cei care nu respectă legile.

Legile sunt făcute pentru a fi respectate. De toată lumea, inclusiv de cei care – vremelnic! – conduc destinul României.

Evoluția încasărilor și a economiei depinde de competența Guvernului. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasă. Dar nu sacrifici legi si oameni. Nu faci anticipate ca să-i păcălești că vei respecta legile după. Românii trebuie să știe că ANTICIPATE = AUSTERITATE!", scrie Ciolacu pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, într-un interviu pentru Hotnews, că nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie, deși, în prezent, sunt prevăzuți bani la buget pentru majorări.

„Nu e 100%  ( că vor crește pensiile de la 1 septembrie n.r.)  Banii sunt prevăzuți în buget. Depinde de cum evoluează economia. De cum evoluează încăsările bugetare. În momentul în care iei o decizie să crești o pensie,  un salariu, astea sunt chetluieli obligatorii.  După majorare trebuie să ai extrem de multă precauție în luare acestor decizii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.