Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, replică pentru Klaus Iohannis: Am luat act, dar PSD este pregătit pentru orice

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că a înțeles dorința președintelui Klaus Iohannis de a nominaliza un premier de la PNL, dacă va pica actualul Guvern, însă arată că PSD este pregătit pentru orice scenariu, inclusiv pentru alegeri anticipate.

Citește și: SURSE - Lovitura fatală pentru Tăriceanu?

”În primul rând, am justificat de ce depunem această moțiune, de ce strângem semnături de la PSD și UDMR: se încalcă o linie roșie a democrației. Nu putem schimba reguile în timpul jocului. Părerea noastră este că această moțiune va trece, iar apoi vom vedea.

Președintele desemnează primul ministru și am luat act despre faptul că domnul președinte dorește în continuare un Guvern al PNL, dar noi vom merge la Cotroceni pentru a vedea care sunt pozițiile.

Suntem pregătiți pentru orice scenariu, În cadrul Consiliului Național al PSD se ajustează programul de guvernare. Noi suntem pregătiți pentru orice și pentru alegeri anticipate. Nu suntem pretiți pentru alegeri în trei tururi, se tot alege până va ieși candidatul PNL, eventual cel al PSD fiind interzis în alegeri.

Președintele României, care are atributul de a desemna un prim-ministru a spus că dorește un Guvern al PNL, dar am specificat extrem de clar faptul că depunerea acestei moțiuni de cenzură este o înțelegere punctuală cu cei de la UDMR și nu un acord pentru o viitoare majoritate.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.