Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu respinge interzicerea cumulului pensiei cu salariul: Nu poți să îndrepți o nedreptate cu altă nedreptate

psd

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu ,a declarat, referitor la măsură anunțată de premier privind cumularea pensiei cu salariul la stat, că Ludovic Orban ar trebui să explice și cum se încadrează măsura și care sunt normele. Liderul interimar al PSD a precizat că nu poți să corectezi o nedreptate cu o altă nedreptate.

„Chiar dacă principiul pare unul corect, cred că domnul Orban ar trebui să spună cum se încadrează și care ar fi normele. Dacă la o primărie, în zona medicală, dai de trei ori examen și nu găsești medic la oraș de munte, trebuie să dai dreptul acelui om să fie medic, chiar dacă este pensionar. Ar vrea să mai și profeseze în continuare pentru că poate. Nu poți să îndrepți o nedreptate cu o altă nedreptate. Dl Orban nu a ieșit din logica electorală. Mie imi pare că joacă un rol electoral sperând că vor fi alegeri anticipate. Noi vorbim de o decizie care nu e pe hârtie, nu e luată”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică la Antena 3, întrebat cum vede măsura anunțată de Guvernul Orban.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că e de acord cu interzicerea cumulării pensiei cu salariul de la stat. Șeful Executivului susține că nu e normal ca o persoană care s-a pensionat să beneficieze și de pensie și de un venit din sectorul public.

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat, sâmbătă, că lucrează la un proiect de lege de interzicere a cumulării pensiei cu salariul de la stat, măsura fiind considerată una justă: „După ce primește pensia, se angajează tot într-o instituție publică, de unde vine concluzia că poate munci”.

Citeste si: Ciolacu: A fost o greșeală candidatura lui Dăncilă la prezidențiale. PSD trebuia să fie mai curajos. Candidat comun cu ALDE sau independent, variante mai bune .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.