Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu s-a consultat cu avocaţii: Ce l-au sfătuit să facă în privinţa dosarului DNA care vizează PSD (VIDEO)

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, afirmă că avocaţii l-au sfătuit să direcţioneze către DNA toate solicitările de informaţii referitoare la dosarul care vizează contractele partidului.

"Ni s-au ceurt mai multe documente scrise. Chiar am discutat acest subiect cât se poate de deschis, fără nicio problemă, sunt bani publici, sunt verificaţi. DNA e cel mai îndreptăţit să vină cu aceste informaţii. Faceţi adresă la DNA pe 544, vă răspunde. Avocaţii mi-au recomandat că cele mai buna informaţii poate să le dea DNA. Faceţi solicitări la dânşii, sigur că vor răspunde", a declarat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a mai afirmat că le-a transmis colegilor de partid că s-au respectat toate contractele pe care PSD le-a încheiat. "Marea majoritate au fost onorate, peste 90%. Aşa au recomandat avocaţii", a mai explicat Ciolacu.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu ar fi anunţat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanţa cu liderii PSD, că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale şi că se aşteaptă ca aceasta să fie temă de campanie împotriva PSD. Conform Antena 3, Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi ridicată de DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.