Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu s-a enervat rău când a văzut cum îl sfidează anumiți bugetari: Îmi pare rău că i-am exceptat! (Surse)

ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu a trecut, prin angajarea răspunderii Guvernului, legea care plafonează cheltuielile în sistemul bugetar. Astfel, bugetarii nu mai pot cumpăra telefoane mai scumpe de 500 de lei, dar există și câteva excepții.

Prin excepții se numără și cei de la Transgaz, companie listată la bursă. Profitând de această excepție, șefii din Transgaz au decis să-și achiziționeze 735 de telefoane de lux. Cel puțin 80 dintre acestea sunt ultimul model de iPhone, al căror preț de piață este de peste 6000 de lei.

Văzând această sfidare, Ciolacu i-a transmis șefului Transgaz că acum îi pare rău că a exceptat compania.

”I-am transmis domnului director de la Transgaz că acum îmi pare rău că l-am exceptat prin legea trecută în Parlament”, le-a spus Ciolacu, celor din Guvern, conform unor surse politice participante la discuție.

Șefii Transgaz își cumpără ultimul model de iPhone

Bucurându-se de excepția dată de la ”ordonanța austerității”, Transgaz a scos la licitație în SICAP un contract pentru a achiziționa nu mai puțin de 735 de telefoane mobile pentru angajați. Maximum 80 de telefoane vor fi iPhone-uri de ultima generație, a căror valoare sare de 6.000 de lei.

”Entitatea contractantă intenționează să încheie un acord-cadru având ca obiect „Telefoane mobile” a) numărul sau intervalul în care se va încadra numărul de operatori economici care vor fi parte a acordului-cadru ce urmează să fie încheiat: 1; b) opţiunea de a atribui contractele subsecvente încheierii acordului-cadru fără reluarea competiţiei; c) frecvența de atribuire a contractelor subsecvente: 3 contracte subsecvente pe an; e) estimări ale cantităţilor minime şi maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru, precum şi ale cantităţilor minime şi maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru: Cantitatea minimă pe toată durata acordului-cadru este 7 bucăți, Cantitatea maximă pe toată durata acordului-cadru este 735 bucăți”, este descrierea achiziției, conform economedia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.