Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu s-a hotărât, după o discuție cu Dăncilă: 'Nu voi candida la congres'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, că nu va candida la Congresul PSD pentru nicio funcţie, menţionând că a convenit cu premierul Viorica Dăncilă că este bine pentru stabilitatea partidului şi că el nu are "veleitatea de a candida". 

"Eu am spus că nu voi candida la congres", a afirmat Ciolacu, precizând că a considerat normal să-i anunţe pe parlamentarii PSD acest lucru, conform Mediafax. 

El a spus că a discutat cu premierul Viorica Dăncilă şi au convenit amândoi "că este cel mai bine pentru stabilitatea partidului".

Paragraf anti-Ponta în moțiunea de cenzură: motivul pentru care Pro România nu a semnat textul PNL, USR, PMP și UDMR - surse


Întrebat despre declaraţia sa, potrivit căreia va lua decizia referitoare la o eventuală candidatură la congres după o discuţie cu premierul Dăncilă, Ciolacu a spus: "Înseamnă că am discutat. Nu mi-a spus doamna Dăncilă nimic. Am convenit amândoi că este cel mai bine pentru stabilitatea partidului şi pentru momentul acesta, plus că eu nu aveam această veleitate de a candida". 

Ciolacu a mai spus că nu crede că la congres va fi un singur candidat la funcţia de preşedinte al PSD. 

Marţi, Marcel Ciolacu a declarat că va lua o decizie în ceea ce priveşte candidatura sa la şefia PSD împreună cu premierul Viorica Dăncilă, precizând, însă, că nu vizează funcţia de preşedinte executiv al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.