Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Doar un sms să-mi dea! 'Dom-le, depune moţiunea!' Şi o depun'

PSD
Marcel Ciolacu Congres PSD

Marcel Ciolacu susţine că ar depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban în situaţia în care preşedintele USR, Dan Barna, ar fi dispus să susţină, alături de parlamentarii USR, demersul PSD. "Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Dacă vrea, să mă anunţe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moţiunea!» Şi o depun, şi o votăm, şi a trecut”, afirmă Marcel Ciolacu potrivit news.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu, lovitură pentru Guvernul Orban: Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor conform legii

Întrebat, luni seară, într-o emisiune la TVR, dacă PSD va depune o nouă moţiune de cenzură la adresa guvernului liberal în sesiunea parlamentară care a început recent, Marcel Ciolacu a răspuns că ar face un astfel de demers dacă iniţiativa ar veni de la USR.
"Eu doresc să fac altfel de politică. O să am discuţii cu liderii politici. Dacă în continuare UDMR-ul, USR-ul, PMP-ul, minorităţile doresc să susţină acest Guvern, le urez succes. Dacă se hotărăsc să pună umărul să scăpăm de această tragedie care este Guvernul Orban atuncea vom intra cu... În acest moment, PNL-ul are tot: are preşedintele, are Guvernul şi are majoritate în Parlament nu trebuie să mai depun eu moţiune să constatăm lucrul ăsta, am depus-o, nu mai există gri în Parlament. Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Dacă vrea, să mă anunţe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moţiunea!» Şi o depun, şi o votăm, şi a trecut”, a afirmat preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.