Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu sare la gâtul lui Nicușor Dan: Peste 200 de angajați au fost dați afară pentru curajul de a arăta dezastrul din STB

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză joi pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, că în loc să rezolve problemele din transportul public se ocupă de „vendete politice”.

„Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaților Societății de Transport București - parc auto corespunzător care să asigure siguranța și confortul călătorilor, dar si condiții mai bune de muncă, directorii lui Nicușor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societății de transport bucureștene. Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă. Răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului zilnic a sute de mii de oameni! Și nici lipsa condițiilor decente de transport așteptate de locuitorii Capitalei!”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Afirmațiile social-democratului vin după ce Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a reclamat un „genocid social”.

"Având în vedere 'genocidul social' generat de conducerea societăţii chiar în Săptămâna Patimilor, din solidaritate cu membrii Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti (STB) şi în sprijinul mişcării sindicale la nivel naţional, şi-au anunţat participarea sindicalişti din cele mai importante oraşe din România: Braşov, Iaşi, Craiova, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Tg. Jiu, Suceava, Tulcea, Vaslui, Baia Mare. Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti (STB) speră ca, prin acest protest, decidenţii să înţeleagă că problemele sesizate la STB SA trebuie rezolvate urgent, abuzurile, ingerinţele în activitatea sindicală, lipsa dialogului social, sunt elemente care se răsfrâng asupra calităţii transportului public local, în defavoarea cetăţenilor", se spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.