Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu se apără după atacul lui Iohannis: 'Este o perioadă când trebuie să apărem la televizor să explicăm anumite lucruri'

Camera Deputaților
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară, la Prima News, că „este o perioadă când trebuie să apărem la televizor să explicăm anumite lucruri”. Ciolacu a menționat că nu are o relație tensionată cu președintele Klaus Iohannis.

„Este o perioadă în care trebuie să apărem la televizor să le explicăm românilor anumite lucruri. Eu cred că un om politic are o datorie foarte clară, de a ieși și de a explica ce dorește să facă. (...) Eu ies, n-am niciun fel de problemă, și dau explicații pentru absolut”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă președintele Iohannis i-a reproșat în privat că iese prea des la televizor, Marcel Ciolacu a punctat: „N-am discuții particulare. Am avut doar discuții instituționale. N-avem o relație tensionată”.

*

Preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat deranjat săptămâna trecută de unele afirmaţii ale liderului PSD.

Marcel Ciolacu i-a reproşat public că nu a rămas imparţial şi că, în cele două mandate ale sale în fruntea ţării, "au fost ani pierduți din cauza unor ranchiune".

Klaus Iohannis, preşedintele României: "Da, câteodată, unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte, ca să zic așa. Dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înțeles că această coaliție a apărut printr-o nevoie. Țara trebuie să fie guvernabilă și țara trebuie să aibă un guvern stabil în aceste vremuri tulburi. Și atunci trebuie să avem puterea interioară să trecem cu mai mult sau mai puțină lejeritate peste anumite declarații mărunte și să vedem care este în realitate interesul României. Și atunci când coaliția va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părțile interesate, îmi vor prezenta punctele de vedere și, în conformitate cu Constituția, voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.