Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu se implică în conflictul dintre Becali și MApN: FCSB ar putea juca din nou în Ghencea

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mărturisit în exclusivitate pentru PROSPORT că se va implica în soluționarea conflictului dintre Steaua și FCSB cu privire la stadionul Ghencea. Vineri, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că Marcel Ciolacu i-ar fi promis că echipa roș-albastră va primi dreptul de a evolua în Ghencea.

Reprezentanții clubului patronat de Becali au depus mai multe cereri pentru ca vicecampioana Superligii să joace pe arena unde activează CSA Steaua, dar, până acum, s-au lovit doar de refuz.

Gigi Becali a precizat că nr. 1 din PSD va sprijini demersul ca FCSB să aibă permisiunea de a împărți arena cu CSA Steaua: „El e cuminte, nu vorbește niciodată prostii, nu spune niciodată lucruri și după aia nu le face”.

Contactat de PROSPORT, Marcel Ciolacu ne-a explicat faptul că „În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi. La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere”.

Liderul PSD a adăugat pentru PROSPORT că „Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”.

De altfel, politicianul a completat: „Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”, a mai declarat Marcel Ciolacu ÎN EXCLUSIVITATE pentru PROSPORT.

Un plus pentru ca formația patronată de latifundiarul din Pipera să joace în fața proprilor suporteri pe stadionul din Complexul Sportiv Steaua, acolo unde în prezent evoluează doar CSA, este și faptul că Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării Naţionale. „Avea ceva personal cu Becali” a explicat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Conflictul din CSA, clubul Armatei, și FCSB, echipa finanțată de Becali, durează de ani de zile și se duce inclusiv în instanță.

CSA Steaua a câştigat procesul privind palmaresul şi a recuperat marca Steaua de la Becali.

CSA Steaua a câștigat trofeele și performanțele clubului de la înființarea din 1947 până în 1998.

FCSB a arătat că deține palmaresul echipei din 1998 până în prezent deoarece a asigurat continuitatea echipei Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.