Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Învins în CEX, Marcel Ciolacu o contrazice pe Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, că a susţinut în cadrul şedinţei că organizarea atât de rapidă a unui congres nu este oportună.

"Eu unul am considerat în Comitetul Executiv că un congres atât de rapid nu este oportun. Prioritatea mea este, totuşi, moţiunea. Şi a rămas în continuare, fără doar şi poate. (...) Părerea mea e că trebuia o analiză mai aprofundată şi asupra trecutului. Să ne facem nişte planuri pentru viitor. Am înţeles că proiectul politic va fi coordonat de domnul Marian Oprişan. Vedem cum stăm la congres. (...) Este foarte multă lume care îşi doreşte o stabilitate. Asta este... Vom face congres", a declarat el.

„Vom vedea cine își depune candidaturile. Nu exclud, nu includ (n.e.: dacă va candida). Trebuia o analiză mai aprofundată, să ne facem planuri pentru viitor. Proiectul politic va fi coordonat de Marian Oprișan. Nici doamna Dîncilă nu și-a anunțat candidatura", a spus el despre candidaturi la Congres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.