Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu şi-a făcut calculele: Ce scor va avea PSD la locale şi care va fi prezenţa la vot

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, susţine că social-democraţii vor obţine peste 30% din voturi la alegerile locale, iar prezenţa la urne va fi în jur de 40%.

"PSD va rămâne cel mai mare partid din ţară. Scorul PSD va fi cu 3 în faţă şi va avea cel mai mare număr de aleşi din România. Această campanie condusă de preşedintele Iohannis nu a avut efectul pe care şi l-a dorit", a afirmat Ciolacu la Antena 3.

Ciolacu s-a arătat încrezător că Gabriela Firea va fi realeasă în funcţia de primar general al Capitalei, iar scorul politic al PSD în Bucureşti va fi peste 30%.

Marcel Ciolacu a mai spus că acestea sunt niște alegeri atipice, iar politica nu este „un apetit la români” în acest moment.

"Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor. Prioritățile și îngrijorările românilor sunt cu totul și cu totul altele, sunt legate de școli, de pandemie, de criza economică și de șomajul alarmant. Eu am mers în interiorul organizaților PSD, și la Timiș și la Hunedoara, și la Caraș, și la Gorj, candidații sunt determinați. Anumite zone au niște realizări administrative impresionante. Nu este un apetit la români în acest moment politica propriu-zisă. Este o campanie atipică categoric dar este o campanie pentru locale, întodeauna a fost axată pe candidați, nu neapărat pe partide", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.