Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Tăriceanu și ALDE: i-a comparat cu 'soluția imorală' PC a lui Dan Voiculescu

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că este imoral ce face ALDE prin intrarea la guvernare alături de PNL „prin ușa din spate”, cu prefecti, subprefecti si secretari de stat si ca au mai fost asemenea „aliante imorale” precum intrarea la guvernare in 2004 a fostului partid al lui Dan Voiculescu, PC, care s-a rupt de PSD si a sarit in barca guvernarii.

„Nu am ascuns ca am o relatie corecta cu dl Tariceanu, chiar daca am primit critici din interiorul partidului. Au fost si decizii gresite, acum are prefecti, subprefecti, secretari de stat in guvern. Mi se pare un pic imoral. Dupa ce ai stat 3 ani cu PSD...inteleg multe motive. Dar sa te rupi de PSD si dupa aceea sa intri la guvernare prin usa din spate nu mi se pare moral. Dar am mai vazut aliante imorale, sa ne aducem aminte de PC. Daca dl Tariceanu isi asuma acum aceasta titulatura de alianta imorala, este responsabilitatea dansului”, a zis Ciolacu.

La alegerile parlamentare din 2004, PSD-PC au candidat pe liste comune. Imediat dupa alegeri, PC-ul a rupt alianta cu PSD si a intrat la guvernare cu Alianta DA PNL-PD. Presedintele de la acea vreme, Traian Basescu, a spus ca atragerea PC in Guvern a fost „solutia imorala” pentru a nu lasa PSD sa faca guvernul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.