Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu nu și-a ales succesorul la șefia PSD: Ştiţi câţi preşedinţi au vrut să-şi lase succesori? Toţi! N-a ieşit la niciunul

ciolacu PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu s-a gândit pe cine îşi doreşte să lase drept succesor la şefia PSD. El susţine că toţi predecesorii săi au vrut să lase unele persoane în locul lor, dar ”nu a ieşit la niciunul”, anunță news.ro.

”Ştiţi câţi preşedinţi au vrut să-şi lase succesori? Toţi! N-a ieşit la niciunul”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat marţi de Antena 3, în care a fost întrebat cine şi-ar dori să fie persoana care să preia funcţia politică pe care o deţine în prezent.

El a susţinut că nu vrea să lase pe cineva anume drept succesor, ci îşi doreşte ca, în momentul în care nu mai duce ”în sus” partidul, să se retragă şi să lase şefia formaţiunii celor care vor putea creşte PSD.

”Eu vreau să am capacitatea, în momentul în care nu mai duc în sus acest partid, să am aceeaşi decenţă ca şi până acu', să ştiu să e momentul în care eu trebuie să mă retrag, să las altă garnitură care să meargă mai departe”, a adăugat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.