Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu taie în carne vie în PSD: Vreau ca cei care fac partidul de rușine să fie îndepărtați (surse)

Facebook
ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, i-a anunțat miercuri pe o parte din șefii de organizații județene, la o discuție informală, că după Congres vrea să treacă la „îndepărtarea” membrilor de partid care fac formațiunea „de rușine”.

„Trebuie sa existe o schimbare de atitudine si comportament in activitatea partidului”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor județeni PSD. „Dupa congres, daca actuala conducere va fi confirmata, va asigur ca toti cei care vor face partidul de rusine prin comportamentul lor in spatiul public vor fi indepartati”, a mai spus liderul interimar PSD.

„Declaratiile si gesturile iresponsabile care anuleaza munca multor colegi care isi fac treaba cu cinste nu vor mai fi tolerate”, le-a mai spus Ciolacu șefilor de organizații.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a primit marți două amenzi, după ce a intrat într-o benzinărie din Capitală și a refuzat să poarte mască de protecție: o amendă pentru lipsa măștii, a doua pentru că l-ar fi înjurat pe polițist.

Deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Stativă au fost și ei amendați, recent, pentru că au intrat într-o șhaormerie fără mască de protecție.

Citește și: Scandalul pozelor cu Klaus Iohannis: Și Angela Merkel apare fără mască, la fel ca mulți alți oficiali de rang înalt / GALERIE FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.