Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Marcel Ciolacu, după înjurăturile liberalilor: 'Tinerii din PSD vor trimite flori mamelor liderilor TNL'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, la Antena 3, după înjurăturile primite de mamele pesediștilor din partea tinerilor liberali, că liderul TSD a propus ca social-democrații să răspundă prin a le trimite flori mamelor liderilor TNL.

„Presedintele tinerilor pesedisti, de la TSD, mi-a propus astazi, dupa aparitia acestor imagini, sa trimita flori la toate mamele liderilor TNL-isti de la nivel central si din tara. Mi se pare un raspuns corect si il felicit pe presedintele TSD pentru aceasta propunere.

Astfel de lucruri nu duc la o constructie, afecteaza, afecteaza in primul rand emotional o coalitie, e un derapaj. M-as fi asteptat la niste scuze publice din partea conducerii PNL fata de doamnele care au primit aceste injurii. Vom depasi si acest moment, nu inseamna ca intoarcem si celalalt obraz dar e evident ca acolo in interior e ceva ce nu functioneaza.

Am avut o discutie cu dl Ciuca si nu va ascund ca la primele imagini era foarte afectat si isi cerea scuze. Nu cred ca se simte confortabil nici in acest moment”, a afirmat Ciolacu.

El a mentionat ca nu se va rupe coalitia dupa aceste manifestari si ca in opinia sa actuala formula guvernamentala va rezista „cel putin pana in 2024”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.