Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarmă: 'Există judeţe cu câte 2-300 de cazuri şi au medicamente pentru 10 pacienţi'

PSD
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine faptul că preşedinţi de consilii judeţene şi primari de mari oraşe au PSD au reclamat, la o şedinţă a PSD, faptul că în teritoriu nu există medicamentele necesare pentru tratarea tuturor pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19, anunță news.ro.

"Categoric campania electorală nu este o măsură de a opri acest trend ascendent. Am văzut declaraţiile premierului, că cei care se îmbolnăvesc sunt de vină (...) Nu ştiu ce fel de exprimare a fost. Asta a spus primul ministru. Astăzi am avut un Birou Permanent Naţional unde au participat mai mulţi preşedinţi de Consilii Judeţene şi primari de municipii reşedinţă de judeţ. Marea îngrijorare era - ei au în subordine spitalele judeţene - nu există medicamente pentru combaterea COVID. Există judeţe cu câte 2-300 de cazuri şi au medicamente pentru 10 pacienţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o emisiune la TVR.

Citește și: Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Inculpat pentru cel puțin trei infracțiuni – corupție și abuz în serviciu, șantaj la adresa bucureștenilor și cumpărare de voturi’

Acesta a precizat că din discuţiile sale cu specialişti în domeniul sănătăţii publice a aflat că în zilele următoare România ar putea ajunge la 8.000-10.000 de cazuri.

"Miercuri sau joi este preconizat să ajungem la 8.000-10.000 de... Asta este prognoza specialiştilor (...) Categoric, te duce mintea că această campanie în plină pandemie nu poate decât amplifica numărul de îmbolnăviri", a mai declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.