Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'Transmit condoleanțe familiei îndoliate și sper ca celălalt cetățean român rănit să aibă parte de o recuperare rapidă'

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu a reacționat pe pagina de Facebook în urma atentatului terorist îndreptat împotriva misiunii diplomatice a României la Kabul, soldat cu un mort și un rănit.„Am aflat cu tristețe vestea că un român și-a pierdut viața și altul a fost rănit în urma atentatului terorist îndreptat împotriva misiunii noastre diplomatice de la Kabul. Doresc să transmit condoleanțe familiei îndoliate și sper ca celălalt cetățean român rănit să aibă parte de o recuperare rapidă.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

În același timp, cred că astfel de atacuri mârșave care au vizat în mod direct civili români aflați în Afganistan pentru a ajuta la instaurarea păcii nu trebuie să rămână nepedepsite. De aceea, este de datoria noastră să rămânem profund angrenați, alături de aliații și partenerii noștri, în lupta internațională împotriva terorismului pentru a da un răspuns ferm acestor atacuri pline de ură și violență”, a transmis Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.