Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, trezit în mijlocul nopții după ce Iranul a atacat Israelul. A fost informat în permanență despre conflict

ciolacu guvern

Premierul Marcel Ciolacu a fost trezit din somn noaptea trecută după ce Iranul a lansat atacul cu drone asupra Israelului. Șeful Executivului a fost în permanență informat despre situația din Orientul Mijlociu de către ministrul de Externe român.

Premierul a discutat cu Luminița Odobescu - ministrul de Extrene -  și cu alți responsabili din guvern toată noaptea despre eventuala nevoie de evacuare a cetățenilor români aflați în zona de conflict, ne-au declarat surse guvernamentale.

De asemenea, și în cursul zilei de astăzi Ciolacu a fost contact permanent cu responsabilii din guvern pe această situație.

Șeful Executivului are flux de monitorizare și i se furnizează constant informații din Oreintul Mijlociu, au mai spus sursele citate.

Iran a lansat un atac cu sute de drone asupra Israelului

Iranul a lansat un atac direct împotriva Israelului cu zeci de drone, sâmbătă seară, pentru prima dată în istorie. Oamenii s-au grăbit să se adăpostească în buncăre.

Atacul Iranului vine ca răspuns la bombardarea de către Israel a consulatului său din Siria la 1 aprilie, ceea ce stârneşte temeri privind o posibilă ripostă israeliană împotriva Teheranului.

Citește și: Tensiunile se amplifică în Orientul Mijlociu: Aeroporturile din Iran şi-au anulat zborurile până luni dimineaţă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.