Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu tună şi fulgeră: 'Mi se pare o guvernare abramburistică, incoerentă. PSD, în trei ani, a coborât datoria publică'

captura TV
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD a vorbit sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, despre ce se va întâmpla cu Legea bugetului de stat și dacă va fi adoptată până la finalul anului. Marcel Ciolacu a spus că aceste întrebări trebuie puse PNL. El a reamintit că Guvernul își asumă acum un deficit bugetar de cel puțin 40%, în condițiile în care în guvernarea PSD deficitul a fost redus de la 38% la 35%.

„Cred că sunt nite întrebări pe care le adresați în primul rând actualei guvernări. E responsabilitatea lor și creșterea euro și deficitul și asumarea deficitului în anul viitor. Am văzut și eu cu indicatorii cu care s-a venit tot prin asumare în Parlament, că deja datoria publică, mult hulita datorie publică, spunând întotdeauna că PSD-ul îi îndatorează pe copiii noștri, am văzut că PSD, în trei ani, a coborât datoria publică de la 38% la 35%, iar acum se vine cu o datorie publică asumată de cel puțin 40%, ea fiind limitată de către Uniunea Europeană. Mi se pare o guvernare, cel puțin în această perioadă abramburistică, incoerentă și e normal ca toată lumea să fie îngrijorată”, a completat Ciolacu.

Liderul interimar al social-democraților a mai anunțat că Eugen Teodorovici, care va avea duminică o conferință de presă la sediul PSD, la ora 12.00, va deschide seria de conferințe de presă care vor fi ținute în fiecare duminică de câte un lider al PSD.

„Începând de mâine (duminică – n.r.), în fiecare duminică un lider al PSD va avea o conferință de presă în interiorul sediului PSD. Domnul Teodorovici va deschide această serie de conferințe de presă. Sunt ferm convins că ar trebui urmărit mâine. Să așteptăm conferința de presă a fostului ministru de Finanțe, domnul Teodorovici. Nu cred că e corect să spun eu acum ce pregătește domnul Teodorovici. E normal ca vocea PSD să fie cât mai bine auzită și argumentele noastre că această guvernare devine toxică pentru România”, a precizat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.