Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Vom prelua controlul în Parlament / VIDEO

ciolacu

PSD anunță miercuri, după o ședință CEX cu șefii județeni, că va „prelua controlul în Parlament”. Liderul formațiunii, Marcel Ciolacu, a declarat că Guvernul Ludovic Orban nu face nimic în criza sanitară și economică generată de coronavirus, că nici relația PNL - Klaus Iohannis nu mai funcționează și că este un „haos generalizat” care duce la dezastre. Motive pentru care, a spus Marcel Ciolacu, PSD va trece la votarea în Parlament a unor legi cu măsuri pentru populație și mediul de afaceri.

  • „Multi dintre voi ati spus ca acest guvern nu e de partea oamenilor in acasta criza. Si eu cred acelasi lucru, ca acest guvern nu lucreaza pentru romani, pentru sanatatea si siguranta lor, pentru locurile de munca, pentru nivelul lor de trai
  • Am vazut ca nici relatia cu presedintele Iohannis nu mai funcitoneaza, este un haos generalizat care duce la dezastre, precum cel de la Suceava, unde oameni au murit cu zile, sute de medici sunt infectati, sute de firme inchise, peste un milion de someri. Toate demonstreaza ca guvernul a ajuns intr-un punct critic”, a zis Ciolacu.

El a spus că PSD va vota prelungirea stării de urgență, dar nu fără a trece la măsuri în Parlament. „Dragi romani, va asigur ca nu sunteti singuri in aceasta nenorocire”, a declarat Ciolacu.

Pe Facebook, liderul PSD a scris: „Guvernul a acționat haotic, nu a ținut cont de nimeni și a ajuns într-un punct critic. Situația nu mai poate continua așa. PSD va acționa responsabil, ca de fiecare dată. Vom prelua controlul în Parlament și vom vota toate legile necesare pentru a proteja nivelul de trai al românilor, locurile de muncă, dar și măsurile cerute insistent de mediul de afaceri sau de cei din agricultură”.

Citește și: Klaus Iohannis dă puteri sporite Armatei: militarii se transformă în polițiști .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.