Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Vrem vouchere pentru pensionarii care încasează mai puțin de 1.500 de lei. Am discutat propunerea cu Comisia Europeana (video)

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, într-o conferință de presă la Constanța, că social-democrații vor prezenta săptămâna viitoare în Guvern o propunere privind acordarea de vouchere persoanelor cu venituri mici.

„Noi am finalizat pachetul economic, cred ca o sa-l prezentam mai mult ca sigur săptămâna viitoare. E normal sa am o discutie cu premierul despre acest pachet. Am făcut tot impactul financiar impreuna cu miniștrii de resort si am venit cu propuneri sustenabile in bugetul de stat. Am avut si cu comisarul european pe economie o discutie privind aceste vouchere, sa vedem cum le incadram sa fie o sursa de la banii europeni. Lucrul acesta s-a mai creat in Europa, deci nu este o practica singulara.

Vrem sa venim cu vouchere pentru pensionarii care au pensii până în 1500 lei la fiecare 2 luni pentru alimente. Aici vedem ca este o scumpire de aproape 25-30% si niste vouchere de sub 50 de euro pentru copiii care provin din familii care nu au venituri suficiente pentru rechizite și îmbrăcăminte, inclusiv pentru persoanele cu hadnicap si familiile monoparentale.

Asteptam si venirea dlui Cîțu din aceasta vizita istorică pe care o are in SUA. Noi am venit totusi cu o propunere sustenabila si am discutat deja cu reprezentantii Comisiei Europene”, a explicat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.