Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Popescu, după meciul U Craiova-Dinamo: 'A invoca arbitrajul ca scuză mi se pare inoportun'

www.gsp.ro
Gigi Mulțescu Marcel Popescu

Reacțiile după meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo, scor 4-1, continuă. În timp ce gruparea din Ștefan cel Mare critică asupru arbitrajul lui Marius Avram, a venit și reacția președintelui oltenilor, Marcel Popescu, potrivit Mediafax.

Acesta a exprimat în câteva cuvinte ce părere are despre toată situația creată în urma victoriei obținută de băieții lui Victor Pițurcă în fața formației Dinamo.

"Declarațiile lor sunt amuzante. Haideți să fim onești. Dacă luăm cele două penalty-uri acordate Universității, n-are rost să ne mai văităm și să ne mai lamentăm. A invoca arbitrajul ca scuză mi se pare inoportun", a declarat Marcel Popescu, la Pro X, care a mai adăugat:

"Universitatea are un trio ofensiv extrem de rapid, mă refer aici și la Bărbuț. Dacă era precaută, Dinamo trebuia să pună radarul, jucătorii noștri au depășit viteza legală".

Luni seară, 4 noiembrie, pe stadionul de la Severin, Dinamo a deschis scorul în minutul 11 prin reușita cu capul a lui Moldoveanu, dar asistentul a dictat offside. În plus, în minutul 66, la 3-1, Andrei Ivan a centrat, iar mingea l-a lovit pe Mihai Popescu în braț, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue. S-a încheiat 4-1 pentru Universitatea Craiova, care ocupă locul al treilea în clasamentul Ligii 1, cu 27 de puncte, la trei lungimi distanță de liderul CFR Cluj și la una de Viitorul, ocupanta locului doi.

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

De cealaltă parte, Dinamo a rămas în afara zonei de play-off (poziția 9, cu 20 de puncte). Dacă obținea victoria, gruparea pregătită de Dușan Uhrin Jr. urca între primele șase din Liga 1.

"Nu a fost un meci de 4-1, cred că meritam mai mult de la această partidă. Când greşeşti, fotbalul nu te iartă. Craiova, victorie meritată, venită şi pe o greşeală mare de arbitraj. Este a 11-a greşeală împotriva lui Dinamo în acest an, gol anulat valabil şi, la faza următoare, când în faţa ta la un metru ridici un offside la Ciobi şi de acolo pleacă şi golul. Atât zic, să analizaţi şi dumneavoastră prestaţia lui Urzică din această seară, să vedeţi şi dumneavoastră... nu pot să spun mai multe, că amenzile sunt destul de mari. Şi eu sunt unul dintre oamenii vânaţi de către cei de acolo. Dar a fost o greşeală impardonabilă. Un arbitru cu experienţa lui, îl cunosc foarte bine, aş vrea să cred că a fost numai o greşeală, dar au fost două greşeli flagrante împotriva aceleiaşi echipe.

Eu când am spus că nu suntem doriţi în play-off, eu ştiu de ce nu suntem doriţi în play-off. Acolo trebuie să fie echipe care nu au ce să caute acolo, dacă merg pe valoare şi pe echipă. Noi ne batem şi o să fim în play-off cu toate piedicile acestea. Nu suntem doriţi, că noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani, noi nu luăm jucători care nu ne trebuie şi... de-aia nu suntem doriţi (n.red. - aluzii la FCSB)”, a declarat Florin Prunea, potrivit Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.