Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela a făcut militărie cu prefecții: 'Dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, mergeți cu toții acasă acasă! E inadmisibil!'

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel vela

România a ajuns la aproape 1.500 de cazuri pe zi de noi infecții cu coronavirus, iar Guvernul este arătat cu degetul atât de populație, cât și de politicienii din opoziție și nu numai. Marcel Vela i-a băgat în ședință pe prefecții puși de Ludovic Orban și a făcut militărie cu ei.

Primul vizat a fost prefectul de Argeș, județ devenit focar, și în care se luase în calcul carantinarea mai multor orașe și comune, inclusiv Pitești și Mioveni.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor stenograme din ședința pe care Vela a purtat-o cu prefecții, prin intermediul apelurilor video.

"Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a tunat Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare.

”Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”, a continuat șeful Internelor.

Citește și: Reduceri de 20%! Wizz Air oferă discount la toate zborurile către aceste țări

Vela a trecut la amenințări și i-a avertizat și pe prefecții din Prahova, Dâmbovița și Brașov, focare naționale.

”Dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, mergeți cu toții acasă! E valabil și pentru Prahova, Dâmbovița și Brașov. Este inadmisibil!, a țipat Vela la reprezentanții Guvernului în teritoriu.

Citește și: Gabriela Firea: Cresc văzând cu ochii! Lucrăm intens la cel mai ambițios proiect .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.