Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, anunț de ultim moment: 'Am emis Ordinul Ministrului Afacerilor Interne' - 37 de polițiști de frontieră, trimiși la Moldova Nouă

MAI
Marcel Vela

Un nou punct de trecere a frontierei a fost deschis, vineri, în judeţul Caraş-Severin, la graniţa cu Serbia, autorităţile estimând că se va scurta considerabil timpul de aşteptare pentru control, pentru că va fi preluat o parte din fluxul de persoane care tranzitau până în prezent graniţa dintre cele două state.

„Am emis Ordinul Ministrului Afacerilor Interne prin care am repartizat 37 de polițiști de frontieră pentru punctul de trecere Moldova Nouă - Golubac, care va fi inaugurat astăzi.

Președintele Chinei bate cu pumnul în masă și avertizează: 'Nu vom permite niciunei forțe străine să intervină'

Astfel, am asigurat acest nou punct vamal cu un număr de polițiști de frontieră suficient pentru ca timpul de așteptare la trecerea graniției să fie redus cât mai mult.

Prin operaționalizarea punctului de trecere a frontierei (PTF Moldova Nouă) se va reduce din fluxul existent în celelalte 13 puncte deschise pe granița de Sud-Vest și se va fluidiza circulația persoanelor între România și Serbia.

Pentru că astăzi particip la sedința de guvern și nu pot fi prezent la inaugurarea noului PTF, urez mult succes și viață lungă acestei noi porți a prieteniei româno-sârbe.

Felicitări Biroului Regional de Cooperare Transfrontaliera Timișoara care implementează proiectul și directorului ADR Vest, domnului Sorin Maxim, coordonatorul care a crezut în această importantă finanțare europeană!”, scrie Vela pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.