Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela anunță concurs pentru ocuparea a sute de posturi în MAI: 'Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale'

marcel vela caine adoptat

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a anunțat, pe Facebook, că se vor scoate la concurs peste 250 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelo.

"Dragi prieteni,

Vă anunț și aici, pe pagina mea de Facebook, (pentru că mulți dintre voi ați întrebat) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

Astfel, se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.

Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Citește și: MINUNE - Fum alb la negocierile între PNL și USR-PLUS: s-a ajuns la un acord de principiu/SURSE

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici - https://www.politiaromana.ro/.../posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție - https://www.politiaromana.ro/.../poli.../unitati-teritoriale

Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne.

Mult succes, tuturor candidaților!", a scris Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.