Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, despre avantajele regionalizării Inspectoratelor Județene: 'Pentru minister ar fi bine pentru că s-ar reduce anumite posturi de conducere'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni, întrebat care ar fi avantajul regionalizării Inspectoratelor Județene, că pentru minister ar fi bine pentru că s-ar reduce anumite posturi de conducere, rămânând astfel economii financiare pentru alte cheltuieli.

„Principiul acestei eficientizări este legat de ceea ce spuneți dvs. Trebuie ca cetățenii să simtă că MAI este alături de ei, să aprecieze și în această cotă de apreciere, MAI să crească de la 30% la cât mai mult, pentru că ministerul nu este numai o instituție, este o necesitate pentru toți românii. (...) Nu vreau să mă pronunț până nu analizăm toate propunerile, dar pot să vă spun ce am discutat doar cu Jandarmeria, care este de acord să copieze modelul Poliției de Frontieră. Adică, să existe o comandă regională care să aibă în subordine mai multe inspectorate actuale, având în vedere faptul că va fi mai eficientă comunicarea, tot ceea ce ține de organizare și de acțiunile operative. În altă ordine de idei, pentru minister ar fi bine pentru că s-ar reduce anumite posturi de conducere, cu salarii foarte mari, rămânând astfel economii financiare pentru alte cheltuieli, cum ar fi dotarea polițiștilor sau modernizarea unor dotări”, a spus Marcel Vela la sediul MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.