Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, DEZLĂNȚUIT după gafele poliției: Am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere

Marcel Vela

Mesaj dur al ministrului de Interne, Marcel Vela, după bâlbele poliției în cazul uciderii lui Emi Pian. Vela a spus, vineri, că, de la preluarea mandatului, au fost făcute mai multe teste de integritate în cadrul instituției pe care o conduce. El a afirmat că au fost demarate mai multe ancheta în cadrul ministerului, conform Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu PROFEȚEȘTE: Răzbunarea pentru Pian va crâncenă

„Este prima dată când Ministerul de Interne ia într-un mod serios această problemă (a infracționalității - n.red.). Actualul guvern a acordat prioriate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliția Română, de la schimbarea flotei, la dotări de armamaent. Ieri (joi - n.red.) am primit și bastoanele cu șoc electric”, a spus Vela, prezent pe Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, unde are loc o operațiune de extrădare a doi suspecți de infracțiuni internaționale.

Ministrul de Interne a mai spus că, la nivelul instituției pe care o coordonează există mai multe anchete și nu va fi acceptată „nicio pată pe MAI”.

„Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne și unde sunt disfuncționalități am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla, în România, în orice țară, pe orice continent”, a conchis Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.