Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, MĂRTURISIRE NEAȘTEPTATĂ în mesajul adresat militarilor români de Ziua Armatei

marcel vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia Zilei Armatei Române, prin care şi-a exprimat "preţuirea" şi "recunoştinţa" pentru militarii români, care îşi fac datoria faţă de ţară, cu devotament şi onoare, în teatrele de operaţii sau pe teritoriul naţional, conform Agerpres.

Citește și: Ion Cristoiu TOACĂ conducerea PSD: Care e DIFERENȚA dintre CPN-ul lui Marcel Ciolacu și CEX-ul lui Liviu Dragnea?

"Ziua Armatei Românei mă face să îmi plec capul şi să am un gând pios faţă de militarii care şi-au sacrificat viaţa pentru naţiune şi pentru România. Îmi aduc aminte, cu recunoştinţă şi respect, de bunicul meu şi de toţi veteranii din cel de-al doilea Război Mondial care au suferit, au fost luaţi prizonieri, au murit sau au fost răniţi în confruntările cu cei care aduceau teroarea şi moartea", a scris Vela, pe Facebook.

"Suntem echipă, mai ales în aceste vremuri tulburi, pentru că ne iubim patria şi neamul. La mulţi ani Armatei României!", a completat ministrul de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.