Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, mesaj direct pentru INTERLOPII care au anunțat că încep RĂZBOIUL: 'Vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România cu idei năstrușnice'

MAI
MAI Marcel Vela

Liderul clanului Duduianu a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, într-o încăierare cu săbii, cu peste 20 de persoane, în Sectorul 6. Interlopii din clan, dar și prietenii lor, au jurat răzbunare, iar mai mulți indivizi au anunțat că vor să vină în România să facă dreptate, pentru moartea celui supranumit ”Emi Pian”.

Marcel Vela spune că situația este sub control, iar interlopii vor avea parte de ”surprize neplăcute”, dacă vor să revină în România cu gânduri războinice.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea torpilează Guvernul Orban: ‘O prostie cât casa’

”Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control. Inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România și vor avea asemenea idei năstrușnice.”, a declarat Marcel Vela, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.