Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela o dă de gol pe Violeta Alexandru: Planul ministrului muncii pentru supravegherea copiilor după 15 mai

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat, joi seară, răspunzând unei întrebări, că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, analizează o posibilitate tehnică valabilă în conformitate cu Codul Muncii pentru supravegherea copiilor şi după încetarea stării de urgenţă, când părinţii revin la muncă, dar copiii nu reîncep şcoala, potrivit news.ro.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Marcel Vela răspunde, joi seară, mai multor întrebări pe care le-a primit pe pagina sa de Facebook şi a făcut precizări despre supravegherea copiilor după încetarea stării de urgenţă.

”Se analizează de către colega mea Violeta Alexandru posibilitatea ca şi după 15 mai să fi găsită o soluţie tehnică compatibilă cu tot ceea ce prevede Codul Muncii, astfel încât să nu rămână copiii nesupravegheaţi, iar dumneavoastră să aveţi garanţia unui venit în această perioadă”, a răspuns Marcel Vela unei întrebări primite de la o femeie.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier?

Autorităţile au anunţat că anul şcolar se va încheia fără ca şcolile să fie redeschise, însă, din 15 mai, sunt prevăzute măsuri de reluarea a activităţii economice.

În aceste condiţii, mulţi părinţi au întrebat cum vor putea realiza supravegherea copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.