Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, precizări după ce a aprobat trecerea în rezervă a coordonatorului intervenţiei din 10 august - ce se întâmplă cu dosarul penal

MAI
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii "Se întâmplă acum" de pe B1 TV, că dosarul penal pe care Sebastian Cucoș îl are la Parchet, după violențele din 10 August 2018, nu va fi afectat de trecerea acestuia în rezervă.

„A fost o decizie pe care am luat-o în baza concluziilor Comisiei Centrale de Expertiză Medico-Militară de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și am ținut cont de solicitarea fostului inspector general al Jandarmeriei Române, colonel Sebastian Cucoș. Începând cu data de astăzi, 4 martie, dânsul este trecut în rezervă. Dosarul penal al domnului Cucoș merge mai departe. Ce are dânsul, pe partea penală, la Parchet nu este afectat de trecerea sa în rezervă”, a declarat ministrul Marcel Vela.

VIDEO Preotul Constantin Necula, despre răspândirea coronavirusului în Biserică: 'Cred că se moare din nepupatul icoanelor și moaștelor'

Cucoș a fost şef al Jandarmeriei Române în timpul violenţelor din 10 august 2018.

Cercetat penal în dosarul violențelor de la protestul din 10 august, Sebastian Cucoș a fost mutat temporar timp de 3 luni de la conducerea Jandermieriei București la Jandarmeria Buzău.

Acesta s-a aflat în fruntea intervenției jandarmilor de la protestul din 10 august 2018 și ca urmare a acțiunilor sale este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu și complicitate la purtare abuzivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.