Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela și-a pierdut cumpătul, după avizul negativ: 'Parlamentarii PSD nu mai au ce căuta în Parlament'

MAI
Marcel Vela

Marcel Vela, propus pentru funcţia de ministru de Interne, a declarat, după ce a primit aviz negativ din partea comisiilor parlamentare de specialitate, că a fost un vot politic, iar "parlamentarii PSD nu mai au ce căuta în Parlament, deoarece votează la comandă".

"Normal, s-a votat politic, eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred că cel mai bine a fost faptul că cetăţenii României au văzut că ceea ce vrem noi să facem este pentru binele României. Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am făcut până acum ca activitate în ultimele trei luni sunt măsuri care aduc plus valoare în relaţia ministerului cu cetăţenii. Votul acesta negativ arată încă odată că PSD-ul, parlamentari puşi în funcţii de deputaţi sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă şi ar trebui să plece acasă. Aşadar, susţin alegerile anticipate", a afirmat Marcel Vela.

Citește și: Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei, despre ordonanța pe sănătate:La Ministerul Sănătăţii s-a inventat un săculeţ cu bani

El a precizat că, totuşi, a sperat să primească un aviz pozitiv din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

"Dacă dânşii au ales să se exprime într-un aviz negativ, trăim într-o ţară liberă, au votat aşa cum i-a îndemnat conştiinţa şi conducerea partidului. (...) Puteam să mai stau trei ore, să-i conving că Ministerul Afacerilor Interne este pe drumul bun", a spus Vela.

Citește și: Marcel Vela a izbucnit, în timpul audierilor: Este un ordin! N-a fost nicio eroare, oameni buni!

Acesta a menţionat că au fost făcute 117 teste de integritate în MAI de către Direcţia Generală Anticorupţie.

"Următorul pas vor şi mai multe. Cei care au gânduri neortodoxe, neprofesioniste din structura Ministerului Afacerilor Interne s-ar putea să se gândească de două ori dacă şoferul oprit nu cumva îi oferă bani ca test de integritate. Şi atunci vreau să vă spun ceva, că nu pădurarul păzeşte pădurea, ci frica. Şi din acest motiv, îi anunţ pe toţi, să audă şi cei care n-au fost în cei 117: vom mări exponenţial testele de integritate la nivelul MAI", a precizat Vela.

Citește și: USR a bătut palma cu PSD? Un lider PNL anunță blatul zilei: ‘Le-a crăpat obrazul’

El a primit aviz negativ pentru funcţia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate. Au fost înregistrate 10 voturi "pentru", 15 "împotrivă" şi patru abţineri din partea membrilor Comisiilor pentru apărare de la Camera Deputaţilor şi Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.