Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela spune că sucevenii nu trebuie să fie 'necăjiți': Ei, compatrioţi cu ceilalţi români din toată ţara, vor înţelege

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat la Radio România Actualități, după ce s-a emis Ordonanța Militară nr. 6 prin care s-a instituit carantina în Suceava, că locuitorii municipiului nu trebuie să se simtă „necăjiți”

„Această decizie a fost luată cu mult discernământ, cu foarte multe şi de durată analize împreună cu specialiştii în boli infecţioase, în epidemiologie, nu a fost o decizie a ministrului Afacerilor Interne, nu a fost nici o decizie ce ţine de duritate sau mobilizarea unor forţe ale Ministerului Apărării Naţionale, ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a se simţi cumva într-un fel sau altul necăjiţi sau daţi deoparte. Este o măsură normală şi ei compatrioţi cu ceilalţi români din toată ţara vor înţelege că această măsură până la urmă vine în sprijinul copiilor, bătrânilor, compatrioţilor lor, conjudeţenilor lor, astfel încât să fim învingători la sfârşitul acestei lupte împotriva noului coronavirus. Le mulţumesc pentru încredere şi îi asigur de tot suportul şi de susţinerea mea”, a zis Vela.

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni seara că prin Ordonanța Militară nr. 6 se instituie carantina asupra orașului Suceava și a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că luni seara erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în țară, dintre care 593 se află în municipiul Suceava.

Vezi si: Ministrul Sănătății: 'În acest moment, în Suceava există aproximativ 1.000 de persoane infectate care umblă pe străzi' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.