Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcelo despre plecarea lui Mourinho de la Real: 'Este păcat că un antrenor atât de valoros a rămas fără echipă'

www.agerpres.ro
Marcelo Real Madrid

Real Madrid va disputa miercuri, 19 decembrie, a doua semifinală din Campionatul Mondial al Cluburilor din 2018, care va vea loc în Abu Dhabi. La conferința de presă susținută înaintea partidei cu echipa Kashima Antlers, brazilianul Marcelo s-a 'lovit" de o întrebare la care nu se aștepta, scrie mediafax.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

În urma despărțirii antrenorului portughez Jose Mourinho de Manchester United, jurnaliștii prezenți în sala de conferințe, l-au întrebat pe fundașul de 30 de ani despre o revenire a lui "The Special One" pe Bernabeu.

"Sunt aici pentru a vorbi de Mondialul Cluburilor. Este păcat că un antrenor atât de valoros a rămas fără echipă. Nu sunt eu cel care decide dacă se întoarce, dar îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine când a fost la Madrid", a spus Marcelo, potrivit marca.com.

Brazilianul a vorbit și despre situația de la echipă, care s-a calificat în optimile Ligii Campionilor și a urcat în clasamentul din La Liga. Real Madrid este pe locul 4 cu 29 de puncte, la cinci lungimi distanță de liderul Barcelona.

"Cred că meritul echipei este că suntem foarte uniți, echipa joacă de foarte mult timp împreună. Dar nu ne oprim aici, avem foame de a câștiga trofee, iar acum suntem într-o competiție scurtă, care valorează mult.

Suntem o familie, suntem prieteni atât pe teren, cât și în afara lui, iar acest lucru se observă", a mai spus Marcelo.

Real Madrid și Kashima Antlers vor juca miercuri, 19 decembrie, de la ora 18:30, în timp ce în a doua semifinală se vor întâlni River Plate și Al Ain (meciul va fi marți, 18 decembrie, de la ora 18:30). Fnalele, mică și mare, se vor disputa pe 22 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.