Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcelo Gallardo, desemnat antrenorul anului în America de Sud, în vizorul clubului FC Barcelona pentru înlocuirea lui Ronald Koeman

wikipedia.org
Marcelo Gallardo

Marcelo Gallardo, actualul antrenor al echipei argentiniene de fotbal River Plate, este unul dintre tehnicienii pe care conducerea clubului FC Barcelona îi are în vedere pentru succesiunea olandezului Ronald Koeman la cârma grupării catalane, informează presa spaniolă, conform agerpres.

Gallardo (45), desemnat antrenorul anului în America de Sud în 2018, 2019 şi 2020, a cucerit de două ori Copa Libertadores, cea mai importantă competiţie continentală inter-cluburi, alături de River Plate, pe lângă alte trofee. El se află din 2014 la cârma echipei din Buenos Aires şi a mai fost dorit, de pare, de FC Barcelona şi după demiterea lui Ernesto Valverde, la începutul anului trecut.

Tehnicianul argentinian, care a evoluat ca jucător la AS Monaco şi Paris Saint-Germain, se alătură astfel spaniolilor Xavi Hernandez şi Roberto Martinez (actualul selecţioner al Belgiei) şi italianului Andrea Pirlo, pe lista posibililor înlocuitori ai lui Koeman, aflat la un pas de a fi demis, după al doilea eşec consecutiv suferit de Barca în actuala ediţie a Ligii Campionilor (0-3 pe terenul formaţiei Benfica Lisabona).

Potrivit cotidianului El Mundo Deportivo, preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a avut o reuniune de urgenţă cu membrii consiliului de conducere al grupării de pe Camp Nou, în noaptea de miercuri spre joi, imediat după sosirea de la Lisabona, în cursul căreia a fost discutată soarta lui Koeman.

"Întrebarea pe care toată lumea o pune acum este dacă sâmbătă, la meciul cu Atletico Madrid, Ronald Koeman va continua să fie antrenorul lui FC Barcelona", adaugă ziarul catalan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.