Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marco Rose a recunoscut superioritatea celor de la Manchester City: `Este o victorie foarte meritată pentru ei`

Marco Rose

Antrenorul echipei germane de fotbal RB Leipzig, Marco Rose, a lăudat "victoria foarte meritată a lui Manchester City" şi a recunoscut înfrângerea "decepţionantă" pentru formaţia sa, după eşecul categoric (0-7), din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează AFP.

"Este o victorie foarte meritată pentru Manchester City, iar pentru noi o înfrângere de o amploare foarte decepţionantă. Două lucruri au determinat rezultatul. Primul a fost că City a fost atât de bună încât nu am găsit nicio soluţie în 90 de minute. Atât de multă presiune au pus pe noi. Al doilea punct a fost atitudinea noastră la fazele fixe, la primele mingi, la următoarele, atenţia...", a spus tehnicianul.

"Este o înfrângere mega-decepţionantă pe care nimeni nu a aşteptat-o, dar este important acum că am reacţionat şi trebuie să găsim soluţii. Despre prestaţia lui Haaland, el a avut o seară incredibilă, a arătat enormul său apetit pentru gol, a câştigat dueluri aeriene, a recuperat mingi, a alergat... A fost cel mai bun jucător al meciului şi merită toate felicitările", a adăugat antrenorul echipei germane.

Manchester City s-a calificat ''en fanfare'' în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a spulberat formaţia germană RB Leipzig cu scorul de 7-0 (3-0), marţi seara, pe teren propriu, în manşa secundă a optimilor, într-un meci în care atacantul norvegian Erling Haaland a marcat cinci goluri, notează Agerpres.

După 1-1 în deplasare, echipa antrenată de Pep Guardiola şi-a demolat adversara, graţie unei prestaţii memorabile a lui Haaland, autor a cinci goluri (22 - penalty, 24, 45+2, 53, 57), la care s-au adăugat reuşitele splendide ale lui Ilkay Gundogan (49) şi Kevin De Bruyne (90+2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.