Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marco Schwarz, învingător în concursul masculin de combinată al Campionatelor Mondiale de schi alpin

schi

Austriacul Marco Schwarz a încheiat învingător în concursul masculin de combinată al Campionatelor Mondiale de schi alpin, desfăşurat luni la Cortina d'Ampezzo (Italia), devansându-l cu doar patru sutimi de secundă pe deţinătorul titlului, francezul Alexis Pinturault, transmite prea internaţională.

Marco Schwarz a dovedit luni, în proba de slalom din cadrul combinatei, că este acum numărul unu în această disciplină. Austriacul a dominat proba de slalom (45 sec 51/100), câştigând combinata cu timpul total de 2 min 05 sec 861/00, urmat la 4/100 de Alexis Pinturault şi la 1 sec 12/100 de elveţianul Loic Meillard, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție

La 25 de ani, Schwarz a câştigat primul său titlu mondial, după medaliile de bronz la combinată şi la slalom în 2019 la Are (Suedia). Austriacul este văzut ca un posibil câştigător al Marelui Glob de cristal.

Pinturault, care în martie va împlini 30 de ani, are în total cinci medalii la Mondiale, el mai obţinând la această ediţie bronzul la super-uriaşul de joia trecută. Schiorul din Courchevel va lua startul la slalomul uriaş de vineri şi slalomul de duminică, având de fiecare dată ca obiectiv aurul.

Loic Meillard, 24 de ani, a urcat în premieră pe podium la Mondiale.

După cum s-a anunţat, americanca Mikaela Shiffrin a câştigat luni concursul feminin de combinată din cadrul acestor Mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.