Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcus Thuram, convocat pe ultima sută de metri la lotul Franţei pentru Mondial

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Selecţionerul Franţei Didier Deschamps l-a convocat în ultimul moment pe atacantul Marcus Thuram (Borussia Moenchengladbach) pentru a completa lotul care face deplasarea la Cupa Mondială 2022 din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie), transmite EFE.

Thuram este al 26-lea jucător de pe lista lui Didier Deschamps, care iniţial a selectat 25 de jucători în tentativa de a-şi apăra titlul mondial cucerit în Rusia în urmă cu patru ani, potrivit Agerpres.

Termenul limită pentru comunicarea listei finale de 26 jucători este luni ora 19:00, iar Federaţia franceză de fotbal a anunţat dimineaţă convocarea lui Thuram, care a ajuns deja la cantonamentul Franţei de la Clairefontaine.

Marcus Thuram, 25 ani, este fiul lui Lilian Thuram, campion mondial cu Franţa în 1998 şi are patru selecţii în tricoul naţionalei franceze. El este un atacant polivalent, capabil să acopere toate poziţiile din atac.

În acest sezon din Bundesliga, Thuram este al doilea în clasamentul golgheterilor, cu zece goluri, fiind depăşit doar de Christopher Nkunku (12) de la RB Leipzig, de asemenea convocat în lotul Franţei.

Franţa începe Cupa Mondială contra Australiei (21 noiembrie) în Grupa D, iar apoi întâlneşte Danemarca (26 noiembrie) şi Tunisia (30 noiembrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.