Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie a aprobat vânzarea clubului de fotbal Chelsea. Suma este colosală!

sportsgrindentertainment.com
Chelsea

Marea Britanie a aprobat vânzarea clubului de fotbal Chelsea unui consorţiu condus de Todd Boehly, co-proprietar al echipei de fotbal american Los Angeles Dodgers, a declarat pentru Reuters o sursă apropiată de acest caz, după ce patronul clubului, miliardarul a rus Roman Abramovici şi-a dat acordul în privinţa tranzacţiei.

Abramovici a scos clubul londonez la vânzare la începutul lunii martie, după ce armata rusă a invadat Ucraina, conform Agerpres.

Guvernul britanic a cerut asigurări că Abramovici, care a fost sancţionat de Regatul Unit pentru apropierea sa faţă de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu va beneficia de această vânzare.

Clubul Chelsea a anunţat la începutul acestei luni că s-a ajuns la un acord cu consorţiul condus de Boehly, susţinut de Clearlake Capital, pentru suma de 4,25 miliarde de lire sterline (5,2 miliarde de dolari), tranzacţia fiind în curs de aprobare din partea diferitelor autorităţi.

Cum aprobarea guvernamentală a vânzării a fost finalizată luni noaptea, potrivit sursei, tranzacţia mai are nevoie de undă verde din partea Uniunii Europene, având în vedere că Abramovici deţine şi paşaport portughez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.