Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie: Adolescentul care ar fi împins un băieţel de la etajul 10 al galeriei londoneze Tate Modern, acuzat de tentativă de asasinat

Adolescentul de 17 ani bănuit că a împins un băiat de 6 ani de pe o platformă de la etajul 10 al galeriei Tate Modern din Londra a fost pus sub acuzare marţi pentru tentativă de asasinat, a anunţat poliţia britanică, transmit Reuters şi AFP, relatează agerpres.

Adolescentul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, fiind minor, a fost arestat duminică, la scurt timp după ce băiatul de şase ani a fost găsit pe un acoperiş de la etajul cinci al faimoasei galerii de artă, unde aterizase după ce ar fi fost aruncat de pe platforma de observare de la etajul al 10-lea. Tânărul urma să compară marţi în faţa tribunalului pentru minori din Bromley, în sud-estul Londrei.

Băieţelul era internat marţi la spital în stare stabilă, dar critică, a precizat poliţia. Copilul, care este francez, se afla la Londra în vacanţă cu familia.

Poliţia a menţionat că adolescentul nu o cunoştea pe victimă şi că incidentul este tratat drept un "eveniment izolat, fără un mobil clar sau aparent".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.