Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie anunță o revoluție în Educație

elearningindustry.com
educatie

Un nou Institut Pedagogic urmează să fie înființat în Anglia pentru a oferi profesorilor și conducătorilor de școli pregătire și dezvoltare de prestigiu, pe parcursul carierei lor, anunță Guvernul de la Londra, într-un comunicat de presă.

Instruirea va fi oferită prin cel puțin patru campusuri regionale. Institutul urmează să fie inaugurat în septembrie 2022, fiind primul de acest gen din lume. Inițiativa națională va oferi abordări bazate pe dovezi științifice pentru formarea cadrelor didactice și va include, de asemenea, mentorat și sprijin la începutul carierei, alături de cursuri de leadership și dezvoltare profesională continuă.
Acesta va fi finanțat din bugetul de 22 de milioane de lire sterline alocat pentru instruirea cadrelor didactice, stabilit la cea mai recentă rectificare bugetară. Planul de cheltuieli pentru Institut include, de asemenea, finanțarea perioadei de mentorat pentru cadrele didactice la început de carieră.
Secretarul pentru educație, Gavin Williamson, a declarat:
”Când vizitez școli din întreaga țară, este clar că cele mai bune dintre acestea combină standarde înalte de comportament și disciplină a elevilor cu un curriculum amplu bazat pe cunoștințe și ambițios, astfel încât fiecare copil să poată învăța și să înflorească.
Noul nostru Institut Pedagogic va ajuta la pregătirea tuturor profesorilor pentru a oferi o educație de acest fel, prin instruirea lor conform cu cele mai bune practici documentate. Abordarea de ultimă oră a Institutului în ceea ce privește formarea cadrelor didactice va asigura o nouă generație de profesori care dețin cunoștințele de care au nevoie pentru a ridica nivelul standardelor școlare din toată țara.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.