Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie - Ce a pățit o româncă după ce i-a turnat șefei sale detergent în cafea

cafea

O femeie din România a fost condamnată la închisoare în Marea Britanie pentru că a pus detergent în cafeaua șefei sale, din „răzbunare”relatează BBC citat de Digi24.ro.

Aurora Iacomi, 32 de ani, a susținut în timpul procesului că a turnat lichidul în cafeaua Angelinei Raychinova pentru a-i face o „farsă”, însă anchetatorii din Londra au stabilit că românca a decis să se răzbune după ce șefa ei a criticat-o în fața colegilor.

Românca, stabilită în Redbridge de câțiva ani, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, pentru acuzația de administrare a unei substanțe nocive.

Cele două femei implicate în această poveste, angajate la o firmă de curățenie, au fost audiate în instanță, ocazie cu care s-a stabilit că aveau un „istoric lung de tensiuni legate de relațiile de muncă”.

Pe data de 22 aprilie, Angelina Raychinova a criticat-o dur pe Aurora Iacomi în fața colegilor, iar românca s-a simțit umilită. Angelina își lăsase termosul cu cafea în camera destinată personalului. „Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

Angelina Raychinova a sesizat apoi că lichidul din termos mirosea a „Graffi Green”, un detergent foarte puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului.

Pe camerele de supraveghere a fost surprins momentul în care Aurora a turnat lichidul nociv în cafea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.