Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme tehnice în debutul concertului virtual organizat de Festivalul de la Glastonbury din Marea Britanie

www.nme.com
Glastonburry

O problemă tehnică i-a împiedicat temporar pe fani să se conecteze sâmbătă la site-ul Festivalului de la Glastonbury, în Marea Britanie, care a fost anulat pentru al doilea an consecutiv, însă înlocuit cu un concert fără public difuzat în direct online, relatează AFP.

Spectacolul virtual de cinci ore a început cu un concert al trupei de rock britanice Wolf Alice, urmat de prestaţia grupului pop rock Haim şi de veteranii festivalului, membrii formaţiei Coldplay, care au interpretat piese precum "The Scientist", "Clocks" şi "Fix You".

Damon Albarn, Jorja Smith, Michael Kiwanuka şi alţii au participat, de asemenea, la spectacolul numit "Live At Worthy Farm" şi filmat la locul unde este organizat în mod obişnuit festivalul, o fermă din regiunea Somerset, în sud-vestul Angliei., informează Agerpres.

Numeroşi fani care au plătit 23 de euro pentru acces la fluxul live al evenimentului s-au plâns pe Twitter că codurile lor de autentificare nu sunt valabile.

"Suntem mii şi mii care scriem pe Twitter că nu ne putem conecta din cauza codurilor invalide. A început deja de 10 minute şi am ratat cu toţii începutul" concertului, a scris Aimme Young pe social media.

Organizatorii evenimentului au trimis ulterior un link gratuit pentru conectare.

"Va fi la fel ca festivalul, însă fără public", a declarat la sfârşitul lunii martie Emily Eavis, organizatorul festivalului, pentru BBC, promiţând "o serie de spectacole surpriză".

Afectată grav de pandemia de COVID-19, care a provocat 126.000 de decese în ţară, Marea Britanie ridică treptat resticţiile impuse luni de zile, după o scădere a numărului de cazuri, spitalizări şi decese ca urmare a măsurilor instituite şi a campaniei sale masive de vaccinare.

Peste 200.000 de persoane participă de obicei la Festivalul de la Glastonbury, organizat în mod normal la sfârşitul lunii iunie. Anularea sa a fost anunţată în ianuarie, pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.