Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie: Fostul premier e în pragul divorțului

tony blair

Fostul premier britanic Tony Blair şi soţia sa, Cherie, se pare că s-ar fi separat, dar nu intenţionează să divorţeze, scrie ziarul 'Daily Mail', comentând volumul 'Blair Inc: The Man Behind The Mask', de Francis Beckett, şi o serie de declaraţii ale unor cunoscuţi ai celebrului cuplu.

În prezent, şapte ani după ce au părăsit reşedinţa londoneză din Downing Street 10 rezervată premierului Marii Britanii, Tony şi Cherie Blair duc vieţi separate şi sunt doar rareori văzuţi împreună, potrivit declaraţiilor unor vecini. Unii au spus că el nu prea trece pe la locuinţa comună, iar alţii au povestit că ea are, de multe ori, un aspect deprimat când participă la acţiuni publice.

Zvonurile despre o posibilă despărţire a soţilor Blair au început să circule mai intens în urmă cu şase luni, când Cherie a participat la un eveniment de binefacere doar în compania fiicei sale Kathryn.

După cât se pare, cei doi sunt despărţiţi şi în privinţa afacerilor, fiecare conducând propriul său 'imperiu'. În calitate de emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE şi ONU) pentru Orientul Mijlociu, Tony Blair petrece lunar mai multe zile în această regiune, dar Cherie nu îl însoţeşte niciodată. Merge însă în zonă, dar pentru propriile ei probleme profesionale.

Cu toate acestea, soţii Blair nu au în plan şi o despărţire legală. 'Dacă Cherie s-ar gândi la divorţ, Tony ar face tot posibilul să o împiedice', a declarat, pentru cotidianul britanic, o persoană apropiată familiei fostului prim-ministru. O alta a susţinut că ea 'nu va divorţa niciodată' pentru că 'ura' faţă de presă este mult mai mare decât neplăcerile provocate de soţul său.

Motivele presupusei despărţiri nu se cunosc, dar 'The Daily Mail' prezintă două ipoteze, bazate pe informaţiile din cartea lui Francis Beckett. O primă posibilitate este că ea are încă resentimente legate de faptul că a fost obligată să joace rolul de 'soţie de premier', care îi displăcea şi care implica renunţarea, pentru o vreme, la cariera ei de succes în avocatură. Pe de altă parte, se pare că şi presupusele lui aventuri extraconjugale au afectat căsnicia cu Cherie. Mai ales după ce, în 2014, mass-media au vorbit pe larg despre presupusa relaţie dintre Tony Blair şi Wendi Deng, pe vremea când aceasta era căsătorită cu magnatul Rupert Murdoch, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.